fbpx


A jelentkezés menete mindegyiknek ugyanaz, mindegy, hogy melyik kategóriára jelentkezel.

Jelentkezéskor szükség van a személyi igazolványodra (vagy ha van a meglévő vezetői engedélyedre), vagy az útleveledre és a lakcímkártyára. Az orvosi 1 csoportú igazolást csak a vizsgára jelentkezéskor kell leadni. (AM kategóriához nem kell.) Mindenképpen kell az e-mail címed, mert így lehet elkezdeni az E-learning képzést. (sajnos a citromail, ill. a freemail nem jó!)

Jelentkezni mostanában online lehet. De mindenben segítünk téged, hívj bátran, vagy írj levelet!

De a legegyszerűbben a „Jelentkezz most” menüpontra kattints. Ez az e-learning tanfolyamunk, az esetben rögtön el is kezdheted a tanulást, miután kifizetted bankkártyával az első részletet.

Az E-learninges tananyagra 180 nap és 75 óra áll rendelkezésedre. A tanfolyam megkezdésétől számítva 9 hónapon belül részt kell venni a KRESZ vizsgán és egy éven belül sikeres elméleti vizsgát kell tenned! Ne feledd: Az első elméleti vizsgára kell vinned a legalább 8 osztály elvégzését igazoló bizonyítványt! Itt kivételt képeznek az AM kategóriára jelentkezők.

Az elméleti vizsgára akkor lehet jelentkezni, ha elvégezted az e-learninges tananyagot, erről megkaptad az igazolást, meg van az 1 csoportú orvosi alkalmassági vélemény, ha van vezetői engedélyed, akkor annak kell a másolata, vizsgadíjat kifizetted és az aláírt jelentkezési lapot leadtad az irodánkban.

Az elméleti vizsgára vinned kell az érvényes személyi igazolványodat vagy az útleveled, lakcímkártyát, vezetői engedélyed ha van, nyolc osztály elvégzését igazoló iskolai bizonyítványodat.

Ha sikeres elméleti vizsgát tettél, akkor kezdődhet a gyakorlati oktatás!Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram