fbpx

KRESZ Akadémia oktatói

Oktatóink nagy tapasztalattal rendelkeznek, ezt a magas szintű tudást adják át a hozzájuk jelentkező tanulóknak.


Békés Dóra

Jogsi előtt állókat tanítok vezetni, részben jogsis újrakezdőket, akiknek többsége fél vezetni. Ez utóbbiból egészen sokat láttam már, így tudok segíteni leküzdeni a félelmet, és megmutatni, hogy autózni élvezetes dolog is, nem valami szörnyű küzdelem a városban (na jó, néha az. De igyekszünk azt is jókedvvel!).

A félelem leküzdését közelről ismerem – harminc fölött tanultam meg motorozni, ami nagyon nehezen ment, de ma már rengeteget járok motorral. Meg bringával is, meg gyalog is, ezért nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy ne autófejűek legyünk a végén, hanem működjünk együtt a többi közlekedővel – mert a város mindenkié.

Imádom Budapestet, és bár világéletemben itt éltem, meg sokat futárkodtam is, még mindig felfedezek benne mindenféle új, vicces meg érdekes dolgot. Ezért az alapvető feladatok és a vizsgabázis környéke mellett inkább városnézés közben tanulunk meg nyugodtan és előrelátóan közlekedni, alapszinten tájékozódni.

A kocsim egy 2016-os, benzines, hatsebességes Volkswagen Jetta, igen barátságos: például újraindul, ha lefulladsz, meg sír, ha épp rátolatnál a mögötted állóra, s mindent meg tudsz tanulni rajta. Meg aztán igazán szép is.

Azt szeretném átadni, hogy rajtunk múlik, hogy közlekedés ne állandó háború legyen, hanem egy kellemes áramlás, vagy egy jó rejtvényfejtős játék – a Hungárián a dugóban állva is. Addig mehet a zene, meg ráadásul van időnk elolvasni a falfirkákat is.


Lányi Kristóf

A forgalmi vizsgára történő felkészítés mellett jogosítvánnyal rendelkezők oktatásával is foglalkozom. Pár éve kezdtem el a vezetés oktatást, egy diesel Ford Focus C-max autóval.

Fontosnak tartom, hogy tanulóim ne csak a jogosítvány megszerzéséhez szükséges minimumot sajátítsák el, hanem egy komplex, magabiztos tudást kapjanak, amellyel bárhol megállják a helyüket a közlekedésben.

A technikai tudáson túl igyekszem egyfajta közlekedési kultúrát átadni, amely lehetővé teszi a beilleszkedést a forgalomba. Célom, hogy az órák jó hangulatban, személyre szabott ütemben és gyomorgörcsmentesen teljenek, és bízom benne, hogy ezáltal a tanuló nem csak megtanul biztonságosan közlekedni, de meg is szereti a vezetést, és az utasai is jó autóvezetőnek fogják tartani.

Szabadidőmben szeretek a természetben lenni, és hobbiszinten népzenével foglalkozom.


Nagy Gergely

Angol nyelvű oktató

Hi, my name is Gergely Nagy and I have been a driving instructor for 5 years. In spite of my young age, I have been involved in this profession since my childhood, seeing my father work in the same job. I learnt a lot from him about efficient teaching methods and approach to different personalities to make learning a quick and fun activity for everyone.

If you want to choose a friendly and cheerful, but at the same time confident and reliable instructor that you can always feel safe with, here is the chance, just call me. If you know other people who need to learn driving in English, don’t hesitate to share this news with them.


Nagy Tibor Géza

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a gépjármű oktatás területén.
Iskolánkban biztosított az E-learning tanfolyam, így mindenki a saját ütemében otthonról végezheti az elméleti oktatást.
Az oktatás során fontosnak tartom, hogy a tanuló soha ne érezze azt, hogy mindent már tudnia kellene. Mindenkit a saját ritmusában oktatunk.

A végzett tanulóink sokszor meglátogatnak, és jó érzés azt hallani tőlük, hogy magabiztosak az utakon, és hogy mennyire szeretnek vezetni.


Morik Kristóf

Az 1990-es évek közepétől dolgozom a járművezető képzés területén. Először szakoktatóként, majd iskolavezetőként. Mindemellett egy közlekedésbiztonsággal (nagy sebességű tréningek, különböző veszélyes szituációk megoldása, elméleti és gyakorlati oktatás) foglalkozó cég vezetője is voltam 2005-2007 között. 2007-től a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál voltam járművezetői vizsgabiztos.

2009-től a Vizsgafelügyeleti osztályon dolgoztam a hatóság megszűnéséig, majd a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban, ill. az Innovációs és Technológiai Minisztériumban 2019-ig.

Közben vizsgáztattam közúti közlekedési szakembereket (szakoktatókat, vizsgabiztosokat, stb.)
A KRESZ Akadémia Kft. 2019.-ben alapítottuk a testvéremmel.


Tasnádi Katalin

Munkám során azt tapasztaltam, hogy a tanulók tele félelemmel érkeznek az első vezetési órára. Éppen ezért fontosnak tartom, hogy már az első alkalommal ez a feszültség oldódjon. Mindezt végtelen türelemmel, a tanulóra való odafigyeléssel, a felmerülő kérdései megválaszolásával érem el.

Fontos, hogy nyugodt és jó hangulatban teljenek az órák, hiszen így sokkal könnyebben tud odafigyelni a tanuló a feladatokra. Azt gondolom, hogy végül egy biztonságosan, szabály követően és a közlekedési helyzetekhez jól alkalmazkodó vezető lesz mindenkiből. Jó érzéssel tölt el, ha tanulóim a sikeres vizsga után pozitív gondolatokkal és emlékekkel búcsúznak tőlem.


Dr. Morik Máté Benedek

25 éve oktatok angol és magyar nyelven elméletet, gyakorlatot, személygépkocsi és motorkerékpár kategóriában.

A közlekedés biztonsága és a kulturált közlekedésre nevelés számomra nagyon fontos. Közlekedésmérnöki és jogászi, ezen kívül közlekedés szakjogászi képzettséget van.

Fő állásban a közlekedés jogi oldalával foglalkozom, és közlekedési témájú képzéseket tartok.


Sebrek Zoltán

B kategória oktatását 2005 óta végzem.

12 év baleset-helyszínelő tapasztalattal, lelkiismeretesen tanítom tanulóim a szakmai követelményeknek megfelelően, a közlekedés biztonságát figyelembe véve. Célom, hogy önállóan közlekedni képes és felkészült járművezetőket képezzek!


Szűcs Éva

1982-ben szereztem diplomát pedagógusként,1983-ban választottam hivatásnak a gépjárművezető képzést.

Az idáig eltelt évek során szakmánkban minden képesítést elvégeztem, először iskolavezetői, majd vizsgabiztosi képesítést szereztem.

A tanulók oktatása mellett döntöttem, habár mindegyik képesítésemben dolgoztam, mert szerintem ebben a tevékenységben tud az ember a legjobban kiteljesedni és a legtöbb szép élményt megélni és átadni.

Már 40 éve oktatok, sok kedves volt tanítványom már a gyerekeit, unokáit hozza taníttatni.

Korrekt módon, használható, biztos tudást közvetítek a többi a befogadón múlik.


Bebők Adrienn

2018 óta dolgozom közlekedési szakemberként, célom, hogy balesetmentesen, magabiztosan és kulturáltan közlekedő járművezetőket képezzek. Tanulóim a közös munka végén megszerzett vezetői engedély birtokában, képesek lesznek a biztonságos és önálló vezetésre.

Találkozási pont: 3-as metró Határ úti megállója, ahonnan a várostól kifelé indulva (XVIII, XIX. kerület) a kevésbé frekventált, külvárosi területeken vezetünk.

Minden kedves jelentkezőt jó hangulatú, mégis hatékonyan felépített vezetési órákkal várok nagyon sok szeretettel!Békési Gábor György

Ha velem szeretnéd megszerezni a jogosítványodat vagy csak gyakorolnál, ismerősként szállhatsz be hozzám, hiszen az alábbiakban sok mindent megtudsz rólam.

Az autóvezetést Seat Cordoba benzines, kézi váltós autón oktatom.

Az oktatás a 13. kerületben a Duna Plazánál, illetve a 3. kerületben a Flórián tér környékén történik.

E mellett a Budapesti Gazdasági Egyetem főállású mesteroktatója is vagyok a Kereskedelem-marketing tanszéken.

Az elmúlt években hat hónapot töltöttem az Egyesült Királyságban, ahol szintén megkaptam a Approved Driving Instructor szakoktatói engedélyt és autóvezetést oktattam.

Sok sikert és nyugodt, örömteli tanulást kívánok!


Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram