fbpx

Tudtad, hogy a KRESZ vizsgára akár otthonról, online is felkészülhetsz?

B kategóriás jogosítvány (vezetői engedély)

Kérdéseid vannak? Nem csodálom, nehéz eligazodni a mostani helyzetben.

Szívesen segítünk, hogy gyorsan és egyszerűen lehessen jogosítványod. Élmény legyen a vezetés.

Milyen járműveket lehet vezetni B kategóriás jogosítvánnyal?

Személygépkocsit. A 3500 kg-ot meg nem haladó megengedett legnagyobb össztömegű gépkocsit, amely a vezetőn kívül legfeljebb nyolc utas szállítására tervezett és gyártott gépjármű, valamint az ilyen gépjárműből és a hozzá kapcsolt, a vonatkozó jogszabályban meghatározott pótkocsiból álló járműszerelvényt.

Először KRESZ tanfolyamot kell elvégezni, és ebből sikeres vizsgát tenni.

Elkezdheted az online KRESZ tanfolyamot ebben a mostani covidos helyzetben akár otthonról is (E-learning), és ha utána sikeres vizsgát teszel a KRESZ-ből, ez esetben a gyakorlati oktatást is elkezdheted ha a körülmények engedik. Normál estben nem kell várni a gyakorlati vezetésre sem.

Az online oktatás előnye, hogy te oszthatod be a tanulásra szánt időt, valamint a vizsgasikeresség aránya is nagyobb, mert maga a vizsga az E-learning képzéshez hasonló virtuális környezetben történik, így ennek a kezelése és megszokása már a tanulás folyamata alatt rutinná válik.

Ingyenes konzultációt biztosítunk a számodra, hogy eligazodj a mostani helyzetben ne neked kelljen kitalálni hogyan lesz stresszmentesen jogosítványod.

Legyen élmény a vezetés!

Tudtad? 20 év alatt további 25.000 Ft kedvezmény vár a jogosítványodból! Ne várj tovább, jelentkezz most és legyen gyorsan vezetői engedélyed!

A sikeres KRESZ vizsga után lehet elkezdeni a gyakorlati oktatást, a gyakorlati vezetést.

Ehhez biztosítunk számodra egy oktatót és egy autót is. Választhatsz manuális vagy automata váltós autók közül. A gyakorlati vezetés több részből áll, rutinpálya, városi vezetés, országúti vezetés, éjszakai vezetés részekből. A gyakorlati oktatóink közvetlen, de célorientált képzést nyújtanak, hogy ne nyúljon feleslegesen hosszúra.

Miért a KRESZ Akadémiát válaszd?

> Hatékony és gyors oktatás az első lépésektől a vizsgáig személygépkocsira és motorra is.

> Az autósiskolánk páratlan minőséget nyújt minden diákjának és ez meg is látszik a visszajelzéseken.

> A törekszünk arra, hogy kellemes és barátias tanulási környezetet hozzunk létre a jogosítványod megszerzéséig.

> A gyakorlati oktatóink közvetlen, de célorientált képzést nyújtanak, hogy ne nyúljon feleslegesen hosszúra.

> Ingyenes konzultációt biztosítunk a számodra, hogy eligazodj a mostani helyzetben, hogyan lehet stresszmentesen jogosítványod.

Mit nyújt a KRESZ Akadémia?

> E-Learning KRESZ oktatás a szabad tanulásért és sikeres KRESZ vizsgáért.

> Kiscsoportos elsősegély tanfolyamok délelőtt, délután és hétvégén is.

> Személygépkocsi jogosítvány gyakorlati képzés, profi oktatóink segítségével.

> Motoros jogosítvány mopedre, robogóra, kismotortól nagymotorokig! (akár 14 éves kortól!) Legyen jogosítványod könnyedén!

Érdekel a stresszmentes jogosítvány? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma!

Tapasztald meg a vezetés örömét! 

A KRESZ Akadémia személyre szabott oktatást nyújt, tapasztalt, barátságos oktatók által. Nálunk a fő cél az, hogy biztonságosan tanulj meg vezetni, mindezt rugalmas időbeosztással és barátias légkörben.

B kategóriás vezetői engedély: (17 éves kortól)

Az elméleti KRESZ tanfolyamra akkor jelentkezhetsz, ha már elmúltál 16 és fél éves és min. 8 általános végzettséged van.

Elkezdheted az online KRESZ tanfolyamot ebben a mostani covidos helyzetben akár otthonról is (E-learning)

Az E-learninges tananyagra 180 nap és 75 óra áll rendelkezésedre. A tanfolyam megkezdésétől számítva 9 hónapon belül részt kell venni a KRESZ vizsgán és egy éven belül sikeres elméleti vizsgát kell tenned! Ne feledd: Az első elméleti vizsgára kell vinned a legalább 8 osztály elvégzését igazoló bizonyítványt! Itt kivételt képeznek az AM kategóriára jelentkezők.

Az online tanfolyam után sikeres vizsgát kell tenned a KRESZ-ből.

Ha sikeres elméleti vizsgát tettél, akkor kezdődhet a gyakorlati oktatást, ha a körülmények engedik. (aktuális Covid helyzet) Normál estben nem kell várni a gyakorlati vezetésre sem.

Költségek

  • elméleti tanfolyam (35 000 Ft.)
  • KRESZ vizsga (4 600 Ft.)
  • forgalmi vezetés oktatás (6 000 Ft./óra) min. 29 óra vezetés, alapoktatás 9 óra, városi vezetés: 14 óra, országúti vezetés: 4 óra, éjszakai vezetés: 2 óra
  • forgalmi vizsga (11 000 Ft.)
  • 8 200 Ft elsősegélynyújtási ismeretek vizsga. A vezetői engedély kiadásának a feltétele, hogy a Vöröskeresztnél elsősegély nyújtási ismeretekből (31/1992 (XII. 19.) NM r.) sikeres vizsgát kell tenni és erről kiállítanak egy kártyát, melyet az okmányirodában be kell mutatni.

Categories: Egyéb kategória

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram