fbpx
  • Balesetek elemzése
  • Autósoknak
  • Motorosoknak
  • Szakoktatóknak, Iskolavezetőknek, Vizsgabiztosoknak
  • Után-képzés
  • Videók

A mindennapos közlekedés során sokan esnek abba a hibába, hogy rutinból, megszokásból szabályokat figyelmen kívül hagyva vezetnek. Az előadás sorozat célja ennek felmérése, az esetleges hibák feltárása, az ismeretek fejlesztése, bővítése. Az esetleges veszélyforrásokra való figyelemfelhívással, a közlekedési kultúra javításával és a pszichológiai tényezők elemzésével kívánunk a járművezetők segítségére lenni.

A KRESZ Akadémia Kft egy olyan átfogó elméleti és gyakorlati előadás-sorozatot kínál megrendelői részére, mely figyelembe veszi a közúti közlekedési balesetek okait és azok elkerülési lehetőségeit. Előadóink neves, tapasztalt közlekedési szakemberek, jogászok akik a rendőrségen, ügyészségen és más a közlekedésbiztonsággal, a közúti közlekedéssel szorosan összefüggő munkakörben dolgoznak. Az elméleti és a gyakorlati továbbképzés megtartható akár a megrendelő telephelyén, akár a cégünk által biztosított helyszíneken.

Külön kérésre ingyenes igényfelmérés után speciális anyagot, előadást tudunk kidolgozni, mely az Önök cégének profilját tartja szem előtt, ezzel is biztosítva azt, hogy a résztvevők a munkájuknak megfelelő képzésben részesüljenek.

Reméljük, ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, esetleges kérdéseivel forduljon bizalommal hozzánk. Bízunk benne, hogy hamarosan ügyfeleink közt üdvözölhetjük.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram